Over ons

Henry Schein Nederland maakt deel uit van Henry Schein Inc., een Amerikaanse beursgenoteerde organisatie. De Henry Schein-groep richt zich voornamelijk op het aanbieden van producten aan praktijkhoudende medici. Ze is actief op het veterinaire en het algemeen medische vlak en tevens wereldwijd de grootste aanbieder van tandheelkundige producten en -diensten. Henry Schein heeft wereldwijd bijna 16.000 medewerkers en biedt haar producten aan in meer dan 128 verschillende landen. Henry Schein is dè marktleider in de dentale branche en heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Software of Excellence is een onderdeel van Henry Schein. Met meer dan twintig jaar ervaring op de tandheelkundige markt heeft Software of Excellence zich tot marktleider ontwikkeld bij het leveren van oplossingen voor praktijkbeheer en marketing aan allerlei soorten tandheelkundige praktijken. Na de oprichting van de organisatie in 1988 hebben wij het beheer van klinieken en praktijken voortdurend vernieuwd met ons EVOLUTION systeem, wat heeft geleid tot diverse toepassingen voor praktijkbeheer en digitale beeldvorming die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van hedendaagse tandheelkundige professionals.

Het is onze filosofie om gezamenlijk met tandheelkundig medewerkers flexibele, aangepaste systemen te ontwikkelen die grote voordelen opleveren op het gebied van efficiëntie en de ervaringen van patiënten. Onze, op Microsoft gebaseerde software, biedt door de voortdurende verbeteringen en vooruitgang drukbezette tandheelkundig medewerkers de hulpmiddelen die zij nodig hebben om de bedrijfsvoering, het beheer en de marketingtaken voor hun praktijken op efficiënte en winstgevende wijze af te handelen.