Over ons

“Betekenisvol onderwijs overstijgt het lesgeven.” Ben jij de toekomstmaker die wij zoeken? Denk jij van nature net even anders en vooral: verder? Dan hopen we dat je jouw volgende carrièrestap over ónze drempel zet.

WIE ZIJN WIJ?

We zijn een atypische streekschool. Eentje met een open blik naar buiten en een grenzeloze nieuwsgierigheid. We zoeken daarom collega’s die ruimdenkend zijn, open staan voor vernieuwing en creativiteit meebrengen.
 

Aan de ene kant zijn we die warme, gezellige ‘ons kent ons’-school (met ongeveer 900 leerlingen), aan de andere kant zijn we een vooruitstrevende organisatie met focus en ambitie. Een unieke school dus, met alle leerroutes onder één dak. Waar elke leerling uit de wijde omgeving onderwijs kan vinden wat bij hem of haar past.
 

We hebben een brede onderbouw en bieden een gepersonaliseerd leertraject, zodat belangrijke keuzes een beetje kunnen worden uitgesteld. Dit zorgt voor een fijne overgang van PO naar VO en geeft leerlingen meer grip en zelfvertrouwen.
 

WAAR WE VOOR STAAN

Onze overtuiging: lesgeven betekent veel meer dan ‘voor de klas staan’. Hoofd, hart en handen. Dat is de driehoek van waaruit wij onze leerlingen laten leren en ervaren. Met passie en bevlogenheid bieden wij leerlingen inzichten, kansen en mogelijkheden. Die ze vervolgens wel zélf moeten benutten, want we maken leerlingen eigenaar van hun eigen leerproces. We staan dan ook voor persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid.

We streven altijd naar vernieuwing en bewegen graag mee in een veranderende wereld. Dat doen we samen! Bij HPC Zetten staan we open voor elkaars goede ideeën en creatieve oplossingen. Wat wordt jouw inbreng?

Kijk voor meer informatie op: www.hpc-zetten.nl 

HPC Zetten maakt deel uit van Scholengroep LingeRijn. Bekijk alle vacatures van de scholengroep HIER.


Bij Hendrik Pierson College (HPC) Zetten is de volgende vacature beschikbaar: