Waarom onze organisatie

Kleinschalige omgeving voor leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.
Je wordt begeleid door een docentcoach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen.

Wij bieden

Ruim ouderschapsverlof
Salarisschaal conform CAO
Opleidingsbudget

Onze recruiter

Over ons

Wij zijn druk bezig met rust

Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte.

Helder havo/vwo is geen ‘toverschool’. We verrichten geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die kansen met beide handen aan te pakken. Wij dragen op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen.Onze waarden

Jij maakt morgen mooi!
Het is de belofte aan onze leerlingen, medewerkers en staat centraal in onze missie en visie. Met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs t/m vwo, is er altijd een school die bij je past.
Kansrijk
Leren en ontwikkelen doen we samen. Wij bieden kansen om het beste uit jou en je leerlingen te halen. Jij laat ze de wereld ontdekken op hun eigen niveau.
Bijdragen(d)
Jij voelt je verantwoordelijk voor je vak, je werk en de school en maakt gebruik van de professionele ruimte die we jou bieden om bij te dragen aan beter onderwijs voor onze leerlingen.
Diversiteit
Samen zorgen we voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs. We creëren een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor iedere leerling.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wij ontvangen graag je sollicitatie via de OMO-website.