Over ons

Bedrijf
Gynétics Medical Products is een toonaangevende, innovatieve, internationale producent van een breed gamma IVF instrumenten en hulpmiddelen. 
Onze absolute topproducten in samenhang met een goede service zijn het fundament van ons bedrijf. Wij luisteren naar onze klanten, zijn flexibel en schakelen snel. Samen met nieuwe ontwikkelingen helpt dit ons met het optimaliseren van onze producten en hierdoor hebben wij een hoge klanttevredenheid.

Met onze producten voor kunstmatige inseminatie en IVF leveren wij een kleine bijdrage aan iets groots. Aan nieuw leven. Dat geeft ons een goed gevoel. We zijn een bescheiden schakel in een precair en onzeker proces, en toch hebben we het gevoel er onderdeel vanuit te maken, voelen we ons verantwoordelijk, betrokken. Aan onze producten mag het nooit liggen, daar werken wij iedere dag keihard aan. En zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Daarvoor zetten we ’s ochtends koffie en gaan aan de slag.

Familie zit in ons DNA. Gynétics is als een familie. Een familie voor onze medewerkers, maar ook voor al onze partners wereldwijd. Zo werken we samen als een familie, ieder met zijn eigen taken en altijd bereid elkaar te helpen. Wij geloven dat uit deze manier van samenwerken de sterkste en efficiëntste resultaten zullen ontstaan. Gynétics is een kleine platte organisatie met 12 medewerkers, 40 medewerkers indirect en meer dan 60 partners wereldwijd.

Bij Gynetics zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen