Over ons

Het Celeanum is het enige zelfstandige gymnasium in Zwolle en omgeving. De school is openbaar: iedereen is welkom, ongeacht levensbeschouwing of afkomst. Deze diversiteit helpt leerlingen zich te ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen.
 
Met zo’n 750 leerlingen is onze school klein en overzichtelijk. Iedereen kent elkaar. Deze kleinschaligheid zorgt voor een veilige en prettige sfeer op school. Het Gymnasium Celeanum is zijn ambitieus. We stimuleren onze leerlingen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo zijn er bijzondere vakken als Cambridge Engels, Chinees, filosofie en Technology & Design. Daarnaast kunnen leerlingen via CnopiusPlus of het Honoursprogramma eigen projecten opzetten. Voor basisschoolleerlingen die de lesstof versneld hebben doorlopen, bieden we met Jong Celeanum een tussenjaar aan.
 
Ook onze medewerkers stimuleren we om zichzelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. Heb jij hoge ambities voor jezelf en voor de leerlingen, en wil je vanuit jouw eigenheid bijdragen aan onze school? Reageer dan op deze vacature! We gaan graag met je in gesprek.

Bij Gymnasium Celeanum zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: