Waarom onze organisatie

Open werksfeer, leuke collega’s in een gezonde mix van ervaren en jonge, ambitieuze collega’s.
Mogelijkheden tot ontwikkeling en persoonlijke groei, (interne) opleidingen.
Ook voor stagiaires en afstudeerders is er ruimte om ervaring in de werkende wereld op te doen!

Wij bieden

Pensioen
Hybride werken mogelijk (functie afhankelijk)
Je krijgt een laptop van de zaak

Onze recruiter

Over ons

Binnen Gullimex zorgen wij goed voor onze medewerkers. Wij belonen jouw inzet met een mooi en passend salaris, een volwaardig arbeidscontract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Daarnaast bieden wij nog veel meer wat niet in geld is uit te drukken. Namelijk een uitdagende baan met veel vrijheid, (persoonlijke) ontwikkeling en groei. Een omgeving waar jouw frisse ideeën en pro activiteit wordt gewaardeerd. Een informele werksfeer en leuke collega’s in een gezonde mix van ervaren en jonge, ambitieuze collega’s kenmerken jouw nieuwe werkomgeving. Een organisatie waar veel de leuke dingen georganiseerd worden (vrijmibo, sportieve activiteiten zoals een padel- en voetbaltoernooi, personeelsfeestjes etc), veel gelachen wordt en behaalde resultaten gevierd worden.

 

Gullimex is opgericht in 1981 en is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige meetinstrumentatie en registratiesystemen. Wij zijn actief in de Benelux en Duitsland, met ons hoofdkantoor in Borne (NL). Daarnaast hebben wij een vestiging in Erpe-Mere (B) en Sundern (D). Gullimex is als marktleider actief in de sectoren Food Industry, Food Service & Retail en Health & Pharma. Wij bieden onze klanten veiligheid, zekerheid en comfort als leverancier en partner als het gaat om kwaliteitszorg en hygiëne rondom producten en processen.

 Onze waarden

Gepassioneerd
Passie staat gelijk aan enthousiasme en plezier. Wij vinden het belangrijk dat klanten de passie voelen die wij hebben.
Innovatief
Om in de steeds sneller veranderende markt een speler te blijven is de kernwaarde innovatief onmisbaar, door oplossingen te bedenken en bijbehorende producten te ontwikkelen.
Respectvol
We vinden het belangrijk dat er een prettige werksfeer is waar men elkaar waardeert en in zijn waarde laat, met als gevolg dat een ieder op zijn best kan presteren.
Ambitieus
Naast onze klanten onszelf inspireren en motiveren om mee te bewegen in nieuwe en veranderende markten. Medewerkers die vooruitgang willen boeken, resultaten willen halen, zichzelf willen ontwikkelen.
Feitelijk
Kernwaarde die volledig aansluit bij de werkzaamheden van Gullimex. Wij baseren ons altijd op de feiten. Of het nu gaat om een klantsituatie, onze meetapparatuur, de omgang met collega’s onderling.
Als trotse medewerker van Gullimex werk ik hier met veel plezier en zijn er veel uitdagingen die mijn professionele groei stimuleren. Wat Gullimex echt bijzonder maakt, is de positieve en ondersteunende sfeer onder collega's.
Leon Baan
Leon Baan Manager Service & Operations

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat je interesse hebt! Graag ontvangen wij een motivatiebrief en je CV.
Eerste reactie
Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail.
Telefonische screening
Bij onduidelijkheden, zullen wij eerst een telefonische intake houden om te kijken of er een mogelijke match is.
Eerste interview
Bij mogelijke geschiktheid nodigen wij je graat uit voor een eerste kennismakingsgesprek met de afdelingsmanager en HR.
Assessment
Nodigen wij je uit voor een 2e gesprek, vragen we je een DISC analyse in te vullen. Deze analyse brengt voorkeursgedrag en communicatiestijl in beeld.
Tweede interview
Bij een tweede gesprek sluiten de directeur en een directe collega aan.
Aanbod
Goede klik van beide kanten? Dan gaan wij over op het aanbod. Je ontvangt deze via mail zodat je het rustig kan doornemen.
Aangenomen
Ga je akkoord met het aanbod? Dan ben je aangenomen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan bij Gullimex!
Onboarding
Er wordt een uitgebreid inwerkprogramma opgesteld, zodat je kennismaakt met elke afdeling. En je je snel thuis voelt bij Gullimex.