Over ons

Rijnwoude is een kleine vestiging van CSG Groene Hart in Hazerswoude-Dorp. Onze medewerkers hebben aandacht voor alle leerlingen, hun ouders en hun omgeving. Ook onze leerlingen kennen elkaar door alle leerjaren heen. Ze voelen zich hier thuis en hun betrokkenheid bij hun school is groot. 
 
De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. We zijn steeds gericht op de begeleiding van onze leerlingen op hun reis van kind naar volwassenheid, waarbij we op een positieve manier oog hebben voor persoonlijke ambities, leer- en adaptievermogen. 
 
Ons docententeam biedt uitdaging met een gevarieerd lesaanbod. Dit houdt de leerlingen scherp. Verschillen in kennis en interesses gebruiken we om met een andere bril naar de stof te kijken. Succesmomenten en motivatie gaan hand in hand. We leren met elkaar en van elkaar. Hier ontstaat maatwerk.
 
Ons prachtige gebouw is voorzien van alle professionele faciliteiten die een werknemer zich kan wensen. Nieuwe collega’s worden intensief begeleid en gelijk opgenomen in onze familiaire, doch professionele cultuur.
 
Voor alle betrokken partijen is onze slogan niet voor niks: Leren met uitzicht.
 
Groene Hart Rijnwoude is onderdeel van CSG Groene Hart en valt onder het bestuur van SCOPE scholengroep, de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.