Over ons

Het Globe College is een brede vmbo-school met als speerpunten Taal, Talent en Toekomst. Het ligt aan de rand van Kanaleneiland in een prachtig nieuw schoolgebouw. Een levendige, leuke plek om te leren en werken. 

Wij verzorgen passend onderwijs op het niveau basis-, kader-, mavo en Tophavo. 

Op het Globe College is iedereen welkom.  

Wie hier komt werken, voelt zich snel op z'n plek dankzij de open cultuur en korte lijnen. 

Het is een plek waar jij trots kunt zijn op jezelf, een plek waar we respect hebben voor elkaar en voor onze omgeving. Op het Globe College hechten wij veel waarde aan LoopbaanOriëntatie en - Begeleiding (LOB). 

PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
 
Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!