Over ons

Bewaken, beschermen en bevorderen van een gezonde Twentse samenleving.

Als GGD Twente willen we dat je zo gezond mogelijk bent en blijft. Net als de omgeving waarin je woont en leeft.

GGD betekent: Gemeenschappelijke GezondheidsDienst.
Ons werk is er op gericht je gezondheid te verbeteren. Door je te helpen gezonde keuzes te maken. En te voorkomen dat je ziek wordt. Zo werken we aan een gezonde Twentse samenleving.
Hulp bij opvoeden. Inenten tegen kinderziekten. Advies om gezond op reis te gaan. Medische zorg aan daklozen. En meer...  Je leest er over op onze website: https://www.ggdtwente.nl/over-de-ggd/onze-organisatie

Werken in Twente... waar wacht je nog op!

In Twente is het goed wonen en werken. Hier komen natuur, innovatie en zorgtechnologie samen.

Twente is de meest ondernemende hightech regio van Nederland, met meer dan drieduizend hightechbedrijven en excellente kennisinstellingen.

 

Gezondheid is belangrijk in Twente. De toepassing van technologie in de zorg is een speerpunt. Zorginnovatie en kennisontwikkeling hebben in Twente een hoge prioriteit. Bijvoorbeeld Universiteit Twente met zijn Technisch Medisch Centrum, of de Twentse Zorg Academie, hét regionale innovatieve centrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Twente is niet alleen in Nederland de top, maar ook internationaal staan we op de kaart als Smart Region.

 

Nergens beter dan in Twente kun je onthaasten. Twente is een schitterend recreatie-, fiets- en wandelgebied. Je hebt een directe intercity-verbinding met Utrecht en Amsterdam. En door Twente loopt de A1, de snelweg waarmee de rest van Nederland altijd dichtbij is.

 

Twente is in alle opzichten een A1-locatie.

 

 

www.ggdtwente.nl

Bij GGD Twente zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: