Over ons

FEMININE –CASUAL CHIC -INSPIRING

GERRY WEBER is een internationaal mode-en lifestylemerk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en service, maar ook aan een stijlvolle en moderne manier van kleden. In de kleding van GERRY WEBER voelt een vrouw zich zelfverzekerd en vrouwelijk. GERRY WEBER laat vrouwen stralen.

Met tientallen jaren ervaring, een goed gevoel voor trends en een grote passie voor onze merken willen wij het modehart van elke vrouw sneller laten kloppen.Het creëren van elegante en duurzame mode met een hoog draagcomfort is dan ook een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een uitstekende pasvorm in een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. Onderscheidend door het met liefde ontworpen design is er aandacht voor detail in ieder geraffineerd ontwerp.Prints zoals strepen, bloemen en ruiten komen veelvuldig terug in de collecties. Maak uw look tot slot compleet met de accessoires van GERRY WEBER.

De nieuwste collecties van GERRY WEBER, TAIFUN en SAMOON zijn nu verkrijgbaar en bieden tal van opties om uw kledingkast aan te vullen met stijlvolle kleding van hoge kwaliteit.

ONS VERHAAL

In 1973 startte Gerhard Weber samen met zijn zakenpartner Udo Hardieck de firma Hatex in Duitsland. Zo klein als het begon, met alleen maar damesrokken, is het niet lang gebleven. De bedrijfsnaam werd in 1986 ingeruild voor de naam van de bedenker, GERRY WEBER. Kort na het starten van GERRY WEBER deed Gerhard Weber een slimme zet: hij sloot een sponsorcontract af met de toen nog onbekende Steffi Graff. Net als de rijzende carrière van de tennisster groeide het bedrijf enorm hard op de dameskledingmarkt -de omzet verdubbelde bijna jaarlijks.

Inmiddels is GERRY WEBER wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 62 landen met in totaal circa 6500 werknemers.

In Nederland werd in 2004 met groot succes de eerste House of Gerry Weber winkel in Amstelveen geopend. Snel daarna werden nieuwe vestigingen geopend en inmiddels zijn er circa 40 gespecialiseerde House of Gerry Weber Flagship Stores die een stijlvaste factor zijn geworden in het Nederlandse straatbeeld.

FILOSOFIE EN MISSIE

House of Gerry Weber staat voor kwaliteit, service-en klantgerichtheid. De fysieke winkels dienen niet alleen voor het aanbieden van een complete collectie, maar ook om onze merken te positioneren op de Nederlandse markt. Het interieurconcept met haar moderne en open uitstraling is gemakkelijk toegankelijk waarmee we een brede groep vrouwen willen aanspreken.

De winkelteams zijn onmisbaar en spelen een centrale rol bij een bezoek aan onze winkels. We streven naar het verlenen van topservice om zoveel mogelijk te kunnen voorzien in de behoeften van de klant en om te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes. Met het brede en ruime assortiment dat House of Gerry Weber met haar diverse merken aanbiedt, willen we een vaste stijlfactor zijn in elke vrouw haar garderobe.

Wij zijn van mening dat iedere vrouw mooi is. En elke vrouw zou zich op haar gemak moeten voelen in haar kleding –dat is onze missie.

DUURZAAMHEID

Als internationaal opererend bedrijf is Gerry Weber International AG zich bewust van de verschillende en soms problematische werk-en leefomstandigheden in enkele productielanden. Gerry Weber International AG wil zich er om die reden van verzekeren sociaal aanvaardbaar geproduceerde kleding aan te bieden en te waarborgen. Dit geldt ook voor de zekerheid van fundamentele mensenrechten en arbeidsrechten voor werknemers van toeleveranciers.

Om deze maatschappelijke verantwoordelijkheid te vervullen is Gerry Weber International AG lid van de BSCI. De BSCI werkt op internationaal niveau aan de uitvoering, handhaving en verbetering van de sociale arbeidsomstandigheden. De kernwaardes van BSCI zijn het verbeteren van het bewustzijn en kennis van de behoeften van de werknemer en een partnerschap gebaseerd op een samenwerking die strijdt voor verbetering ingeval van mogelijke wanpraktijken. Gerry Weber International AG verplicht haar leveranciers om te voldoen aan de minimum van sociale normen van de BSCI gedragscode en streeft er samen met hen naar om haalbare oplossingen voor verbetering te bereiken.

 

Bij Gerry Weber Retail B.V. zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen