Waarom onze organisatie

Sfeervolle locatie op een prachtig forteiland
Een prettige werksfeer binnen een enthousiast team
Grote mate aan vrijheid en flexibiliteit

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioenregeling via het Pensioenfonds Horeca & Catering
Personeelslunch op maandag

Over ons

Wij zijn een modern en uitdagend themapark op een prachtig forteiland centraal in Nederland. We zijn open gegaan in 2012 en hebben inmiddels 100.000 bezoekers per jaar! In 2016 zijn we zelfs uitgeroepen tot 'Beste kindermuseum ter wereld'. Wat een eer!

Op de 10 hectare dat het forteiland omvat gebeurt ontzettend veel! Meer dan je op het eerste gezicht zou verwachten…

Museum & onderwijs
In ons science center beleven kinderen, jongeren en volwassenen de boeiende wereld van klimaat, energietransitie, watermanagement, logistiek, geodesign en big data. Op een interactieve manier ontdekken de bezoekers hoe geo-kennis helpt om oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van vandaag. De opwarming van de aarde, stijging van de zeespiegel en nieuwe energiebronnen zijn aan de orde van de dag.

Evenementen
De prachtige locatie, midden in de natuur, leent zich bij uitstek voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en familiefeesten. We beschikken over prachtige buitenlocaties, ruime vergaderzalen, een unieke kazernestraat en een restaurant. In ons restaurant genieten de families tijdens openingstijden van het museum van heerlijke pannenkoeken. Voor onze events zijn er diverse culinaire mogelijkheden.

Ons team
Het volledige team van vaste, flexibele en vrijwillige krachten bestaat uit zo’n 80 man. Zij zetten zich dagelijks met veel enthousiasme, plezier en betrokkenheid in voor de ambities van GeoFort. De sfeer is familiair en de lijnen zijn kort. Onze medewerkers kenmerken zich door een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid, creativiteit en teamspirit. Onze medewerkers krijgen veel vrijheid om hun opdracht bij GeoFort tot een succes te maken. Dit doen ze door zelf structuur aan te brengen, planmatig te werken, ideeën te introduceren en te blijven vernieuwen en verbeteren. Waar nodig weten ze elkaar, als collega’s, te vinden en werken ze samen aan projecten. Door alle verschillende activiteiten op ons fort is geen dag hetzelfde!

De drie meest genoemde redenen waarom mensen voor GeoFort kiezen:

  • De natuurlijke omgeving
  • De grote mate aan vrijheid en flexibiliteit
  • De prettige en betrokken onderlinge sfeer


Onze ambitie voor de toekomst
GeoFort wil hét centrum van de toekomst van de planeet aarde worden. Er zijn veel grote, abstracte en complexe veranderingen bezig. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, de circulaire economie, klimaatverandering, voedselinnovatie, mobiliteit en digitalisering. Die bewegingen zijn zo groot dat we ons vaak maar moeilijk kunnen voorstellen wat ons te wachten staat. We hebben daar een stukje verbeelding bij nodig. Een plek om spelenderwijs te leren en te onderzoeken hoe wij in Nederland op een innovatieve manier met al deze veranderingen omgaan. Door GeoFort uit te breiden met nieuwe interactieve ervaringen, interactiemogelijkheden en lesmodules kunnen meer bezoekers geïnspireerd worden om op een positieve manier de veranderingen tegemoet te treden, deze te verrijken en zelf een steentje bij te dragen. Die plek gaan wij bouwen.Onze waarden

Grensverleggend
Onze medewerkers verleggen grenzen, door te zorgen voor een unieke en liefst ook innovatieve ervaring van de bezoekers.
Gastvrij
We zorgen ervoor dat iedere bezoeker én medewerker zich welkom voelt bij GeoFort.
Samenwerking
Wij vinden het belangrijk dat iedereen GeoFort breed denkt en verder kijkt dan zijn of haar eigen afdeling. Samen zorgen we voor een 'wow'- beleving.
Al het goede komt samen. De collega’s zijn leuk, het product is gaaf, veel vrijheid voor eigen initiatieven en creativiteit, een unieke werkplek op een mooi groen eiland. En dan is het ook nog eens heel goed te combineren met mijn gezin!
Laura
Laura Sales medewerker

Bij GeoFort Exploitatie B.V. is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Je krijgt bericht of je sollicitatie goed is ontvangen en je sollicitatie wordt doorgestuurd naar de betreffende leidinggevende.