Waarom onze organisatie

We dagen je uit om je passie en talenten te verbinden met onze missie: klein geluk!
Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zaken zelf op te pakken.
Samen doen: werken mét in plaats van vóór inwoners

Wij bieden

Als werknemer van gemeente Roerdalen krijg je een telefoon van de werkgever.
Salarisschaal conform CAO
Je krijgt een thuiswerkvergoeding zoals in onze CAO is opgenomen

Over ons

Werken aan geluk voor inwoners, bezoekers en medewerkers

Gemeente Roerdalen wil graag bijdragen aan het geluk van inwoners en bezoekers. We werken niet alleen vóór onze 20.000 inwoners, maar ook mét hen. Dit doen we in alle dorpen van onze mooie gemeente in Midden-Limburg: Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop.

Werken aan een andere overheid

Geluk is voor ons nauw verbonden aan de ontwikkeling naar een andere overheid. Een overheid die werkt vanuit respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Samen met onze inwoners, ondernemers en verenigingen zoeken we naar een nieuwe rolverdeling tussen de gemeente en de gemeenschap. We willen mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze samenleving en dat het vertrouwen in de overheid en tussen onze inwoners groeit. Samen doen!
 

Ruimte voor passie en talenten

Ook in onze eigen organisatie werken we aan geluk. Onze 150 medewerkers krijgen in onze kleinschalige en informele organisatie de ruimte en het vertrouwen om zaken zelf op te pakken. Of het nu gaat om vraagstukken rondom duurzaamheid, hoog water, toerisme en recreatie of het sociaal domein. We experimenteren daarbij met nieuwe werkvormen: we ontdekken wat werkt en daar bouwen we op voort. Bovendien dagen we onze medewerkers uit om stil te staan bij hun passie en talenten en deze te verbinden met onze missie: bijdragen aan het geluk van alle mensen in onze gemeente.

Word jij blij van werken in Roerdalen? Bekijk dan de vacatures in onze gemeente

 


Onze waarden

Gelijkwaardigheid
We werken dorpsgericht: luisteren naar de mensen en samen tot besluiten komen die we vervolgens ook zoveel mogelijk samen uitvoeren.
Respect
Bij vernieuwingen in de openbare ruimte houden we rekening met de betekenis die elementen daarin voor bewoners hebben; 'zoeken naar wat er kan met respect voor wat er is'.
Vertrouwen
Als voorbeeld: Ondernemers geven zoveel mogelijk zelf vorm aan het horecabeleid, verenigingen ontwikkelen samen een nieuwe aanpak voor subsidies.
Verantwoordelijkheid nemen
Een gelukkige gemeente begint bij jezelf. Dus vragen we alle medewerkers hoe zij de kernwaarden vertalen naar hun dagelijks werk.

Bij Gemeente Roerdalen is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Koffiegesprek
Wil je eerst even kennismaken? Kom eens op de koffie!
Sollicitatie
Solliciteer via www.igom.nl
Eerste interview
Is jouw profiel passend? Dan plannen we een eerste gesprek!
Tweede interview
Eventueel plannen we een tweede gesprek
Aanbod
We nemen de arbeidsvoorwaarden door en verwelkomen jou als nieuwe collega!