Waarom onze organisatie

We gaan uit van de kracht van de samenleving en werken volop samen met inwoners
Als Global Goals gemeente leveren we met elkaar een bijdrage aan een betere en duurzame wereld
We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil kunt maken!

Wij bieden

Als werknemer van gemeente Maasgouw krijg je een telefoon van de werkgever.
Salarisschaal conform CAO
Je krijgt een thuiswerkvergoeding zoals in onze CAO is opgenomen

Over ons

Samen doen met lef!

Tien kernen en ruim 24.000 inwoners, een belangrijke binnenvaarthaven, veel industriële bedrijvigheid, een rijke historie, de Maasplassen én een mooie, bosrijke natuur. Dat is Maasgouw. Een krachtige, ambitieuze gemeente in Midden-Limburg. Een inspirerende werkgever dus, die volop in ontwikkeling is.

In Maasgouw houden we van aanpakken. We zijn no nonsense en denken vooral in mogelijkheden en kansen. De vraag van onze klant is daarbij steeds het uitgangspunt. Jouw antwoord is ‘Ja, mits’ of ‘Nee, tenzij’. Samenwerken en kijken hoe het beter kan, staan centraal. En afspraak is afspraak!
Jij schrikt niet terug van verantwoordelijkheid en je bent niet bang voor verandering. Net zoals wij vind je dat stilstaan hetzelfde is als achteruit gaan. Je bent een kei in samenwerken en wilt graag leren. Fouten maken mag. Dat hoort immers bij lerend ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn niet voor niets Samen doen met lef!

Onze waterrijke gemeente is volop in ontwikkeling. We gaan uit van de kracht van de samenleving en werken volop samen met inwoners, organisaties en bedrijven. Als Global Goals gemeente is deze samenwerking van belang om met elkaar een bijdrage te leveren aan een betere en duurzamen wereld. Onze medewerkers weten wat er speelt in de samenleving en denken en handelen 'van buiten naar binnen'. Ze opereren als daadkrachtige partner voor iedereen die zich inzet voor een sterk, sociaal en duurzaam Maasgouw. 


Onze waarden

Samen
Samen maken wij Maasgouw. We werken samen, maar nemen ook onze verantwoordelijkheid, communiceren open met elkaar en zijn dienstbaar.
Doen
De Maasgouwse medewerkers hebben een hands-on en no-nonsense mentaliteit. We vertalen dit naar een pragmatische manier van werken.
Lef
In ons werk zijn niet de regels, maar is de vraag van onze klant het uitgangspunt. Het is ja, mits… We denken in oplossingen en kansen en staan open voor veranderingen.
Integriteit
Integriteit is een van de belangrijke speerpunten binnen onze organisatie. Daarom is een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een voorwaarde bij het sluiten van een arbeidsovereenkomst.

Bij Gemeente Maasgouw is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Koffiegesprek
Wil je eerst even kennismaken voor je solliciteert? Kom eens op de koffie!
Sollicitatie
Solliciteer via www.igom.nl
Eerste interview
Is jouw profiel passend? Dan plannen we een eerste gesprek!
Tweede interview
Eventueel plannen we een tweede gesprek
Aanbod
We nemen de arbeidsvoorwaarden door en verwelkomen jou als nieuwe collega!