Over ons

Deventer, stad om van te houden. En daarmee bedoelen we dat voor en in de gemeente Deventer met hart en ziel wordt gewerkt voor inwoners, bedrijven en anderen die met de gemeente in aanraking komen. Ambitieuze plannen maken, deze realiseren en handen uit de mouwen steken zien we graag bij de gemeente Deventer. Om dit alles gezamenlijk en transparant te laten verlopen hebben we participatie hoog in het vaandel staan en is uitstekende communicatie hierover een must.
 
De gemeente Deventer is een moderne en snel schakelende gemeentelijke organisatie met de blik naar buiten en een focus op het realiseren van ondernemers- en inwonerstevredenheid. De directieraad stuurt op één organisatie, met medewerkers die met plezier werken aan de Deventer vraagstukken. Een organisatie waarin integraal wordt samengewerkt, over team-, domein- en organisatiegrenzen heen volgens de kernwaarden Zorgzaam, Open, Verantwoordelijk en Durf.
 
Het team Projecten, Realisatie en Ontwikkeling (PRO) werkt eenduidig op hoogwaardige en professionele wijze aan de uitvoering van de projectopgave van Deventer.
Het team voert projecten uit in het brede ruimtelijke fysieke spectrum, sociaal domein, ICT, bedrijfsvoering en dienstverlening. Daarnaast wordt vanuit het team sturing gegeven aan het programma Leefomgeving en Herstructurering & Vastgoed. In het team werken projectmanagers, projectleiders, planeconomen, juristen, juridisch planologen, makelaars, programma(onderdeel)managers en projectassistenten. Het team bestaat uit ca. 75 mensen   
Alle medewerkers hebben een zelfstandige rol binnen het team, maar zoeken elkaar op om van elkaar te leren. De teamontwikkeling is gericht op het versterken van elkaar in de opgaven die we in portefeuille hebben en op persoonlijke ontwikkeling.
 
Door het vertrek van de huidige functionaris is er een vacature voor de functie van Programmamanagervoor de onderdelen Groenbeheer, Spelen en Begraafplaatsen uit het Programma Leefomgeving. 

Bij Gemeente Deventer - Via LEV Carrièremakers is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen