Waarom onze organisatie

Belangrijke rol in diverse regioteams
Jong, enthousiast en ambitieus team
Op pad met een bus vol gereedschap

Wij bieden

Vergoeding telefoonkosten
Salarisschaal conform CAO
Pensioen

Over ons

Gapph biedt al ruim 25 jaar vernieuwende oplossingen in vastgoed- en leegstandbeheer en is uitgegroeid tot marktleider van Europa. Nog dagelijks worden de activiteiten uitgebreid in binnen- en buitenland! Toch is groei niet de belangrijkste ambitie. Gapph gaat voor het leveren van de kwaliteit die de markt verdient.

Voor iedereen die op zoek is naar een beheerder van vastgoed of naar tijdelijke woon- of werkruimte, heeft Gapph een passende oplossing. Gapph brengt deze partijen bij elkaar zodat er een perfecte match ontstaat tussen vraag en aanbod.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch. Daarnaast hebben ze 11 vestigingen in Nederland en België. Met een team van totaal 85 collega’s denken ze als een volwaardige marktpartij met gebouweigenaren mee om een win-win situatie te creëren. Zij vertalen hun ruime kennis en ervaring in de markt naar slimme vastgoedoplossingen.


Onze waarden

Resultaatgericht
Met jouw gedreven en servicegerichte instelling los je vraagstukken gemakkelijk op en bedenk je iedere dag weer klantgerichte oplossingen.
Kundig
Anderen motiveren en stimuleren. Dat kun jij als geen ander. Bovendien is plannen, organiseren en duidelijk communiceren op verschillende niveaus voor jou geen probleem.
Klantgericht
Je onderhoudt een goede relatie met bewoners, ondernemers en opdrachtgevers.
Verantwoordelijkheid nemen
Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt. Denk aan een woonwijk, kantoor, school of zelfs een compleet herontwikkelingsproject.
De dankbaarheid die bewoners laten zien, is onbetaalbaar en geeft me een heel goed gevoel!
Noa
Noa Vastgoedbeheerder

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Laat weten dat je interesse hebt
Eerste reactie
Binnen zeven dagen hoor je van ons
Telefonische screening
Een telefonische screening is vaak onderdeel van ons sollicitatieproces
Eerste interview
De kennismaking zal plaatsvinden bij ons op kantoor. Na het gesprek maak je ook een kort rondje langs de kantoren, zodat je alvast een beeld krijgt van dat leuke team waar we het steeds over hebben :)
Tweede interview
Is het eerste gesprek goed bevallen voor jou en voor ons? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek om elkaar nog beter te leren kennen en de functie onder de loep te nemen.
Aanbod
Uiteraard is het doen van een passend aanbod onderdeel van de procedure als jij en wij ook na het tweede gesprek nog enthousiast zijn!
Aangenomen
Als alles in kannen en kruiken is, zullen we je voorzien van een heuse handleiding om je goed voor te bereiden op de eerste weken. Niet heel bijzonder verder, maar wel fijn denken we!
Onboarding
We hebben een uitgebreid inwerkschema gemaakt voor nieuwe collega's, zodat we jou zo goed mogelijk door de eerste weken kunnen dragen :)