Over ons

Al ruim 30 jaar is Fresh Solutions Flowers B.V een professionele partner voor het gehele bloemen en planten assortiment voor de retailer.

In deze transparante branche wil Fresh Solutions Flowers B.V waarde voor haar klant toevoegen door middel van een intensieve onderlinge samenwerking waarbij marge voor de retailer en concurrerend vers en verassend aanbod voor de consument centraal staan.

Dat deze visie werkt blijkt uit de lange termijn relaties die Fresh Solutions Flowers B.V met haar klanten onderhoudt. Met inmiddels al weer enkele jaren groei, instroom van nieuwe klanten én retailers die graag door Greenyard Flowers bediend willen worden.

Als onderdeel van Greenyard Group, een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten & fruit, bloemen & planten mag dit bedrijf Europa’s toonaangevende retailers tot zijn klanten rekenen. We leveren efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service.

Onze visie
“Mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur.”

 Bij Fresh Solutions Flowers B.V. via MovetoCatch zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: