Waarom onze organisatie

Goede samenwerking, onderling vertrouwen en interesse voor elkaar
Bij ons heb je keuze. Verschillende merken, diverse klanten en doorgroeimogelijkheden
Altijd dichtbij huis werken. Met verschillende vestigingen verspreid over Nederland

Wij bieden

Standaard 25 vrije dagen (fulltime). Daar bovenop per jaar maximaal 13 vrije dagen bij kopen.
Vitaliteitsbudget
Wij bieden direct een vast contract

Over ons

Focus op beweging in werk

Of een organisatie medewerkers wil faciliteren in hun ontwikkeling om mee te kunnen bewegen met de veranderingen in de organisatie, ze hen willen stimuleren om een volgende stap te zetten in hun loopbaan of hen willen ondersteunen bij hun re-integratie. Focus doet wat nodig is en wat werkt.

Focus Nederland is een landelijk organisatie in loopbaanadvies- en ontwikkeling. Het kloppende hart van Focus? Dat zijn onze altijd positief ingestelde adviseurs en jobsearchers, ondersteund door medewerkers projectbureau en commercie. Allemaal verschillend en uniek, met eigen ambities en dromen, maar allemaal met één doel: medewerkers in beweging te krijgen in werk. Dat is werken bij Focus.

Hoe we dat doen?

We werken vanuit positiviteit en praktijk en leggen de nadruk op wie de medewerker is en wat hij of zij zelf kan doen. We kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander. En met een gezonde dosis humor enthousiasmeren we én dagen we medewerkers uit om (kleine) stappen te blijven zetten. Om op gebied van werk en privé eigen regie te nemen om energiek en van betekenis te blijven. Voor zichzelf, collega’s en de organisatie.

We bieden een breed palet aan loopbaandiensten: loopbaanadvies en -coaching, persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk, re-integratie 2e spoor en outplacement.

We combineren persoonlijk advies,e-coaching entraining met een uitgebreide digitale leeromgeving zodat we optimaal resultaat behalen.

Onderdeel van HumanTotalCare

Focus is onderdeel van HumanTotalCare, net als ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely en IT&Care. Met in totaal 2.000 collega's hebben we één gezamenlijk doel: #meerbetekenen voor werkend Nederland.



Onze waarden

Gezamenlijk doel
We hebben één gezamenlijk doel voor ogen: we zetten ons in voor een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.
Van betekenis zijn
Als je werk doet wat je leuk vindt, wat je kunt én dat past in het leven dat je leidt, dan is werk het meest van betekenis. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij.
Gezondheid / Vitaliteit
Met het my-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.
Vertrouwen
Er is volop ruimte voor ontwikkeling, ambitie, eigen inbreng en ideeën. Waar nodig bieden wij de faciliteiten, zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.
"Bij Focus word ik uitgedaagd om mezelf continu te ontwikkelen. Ik krijg de ruimte om te doen wat bij mijn talenten past en waar ik gelukkig van word."
Gé Oerlemans
Gé Oerlemans Manager Business Development

Bij Focus zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Heel leuk dat je gesolliciteerd hebt
Eerste reactie
Na je sollicitatie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Eerste interview
In een persoonlijk gesprek (of via Microsoft Teams) bespreken we jouw wensen en kijken we naar de best passende mogelijkheden voor jou binnen onze organisatie.
Meelopen
Als je nog twijfelt over solliciteren, kun je ook een dagje meelopen.
Tweede interview
We zijn beiden enthousiast. Je ontmoet jouw toekomstig leidinggevende.
Aanbod
Wat leuk! Je komt bij ons werken. We sturen je graag een voorstel met daarbij een aanvraag voor een VOG.
Vast contract
Je ontvangt bij ons bij een vaste baan ook direct een vast contract
Aangenomen
Alles geregeld. We hebben de screening gedaan en kijken uit naar jouw eerste werkdag.
Onboarding
Je ontvangt een uitnodiging voor onze onboarding app. Hier krijg je alvast meer informatie over onze organisatie en allerlei praktische informatie voor je eerste werkdag en de eerste weken daarna.
Introductiedag
Wij begeleiden je zo goed mogelijk. Onder andere met een introductiedag. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de organisatie, je collega’s en de verschillende merken.

Gerelateerde organisaties