Over ons

Iedereen uniek, samen sterk! Deze slogan symboliseert onze missie, waarbij we geloven in de kracht van samenwerken en uniciteit. We zien onze school als een ontmoetingsplek voor zowel de wijk als de betrokkenen van ons onderwijs. In onze missie ontmoeten ook de kennis en het welbevinden elkaar. Het positief welbevinden zien wij als voorwaarde om leren en ontwikkeling tot stand te brengen.
 
Onze school is een ontmoetingsplek, voor kinderen, ouders, collega’s, partners uit de wijk en betrokkenen van ons onderwijs. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze kinderen, zowel op cognitief als op sociaal, emotioneel en fysiek niveau.
Ons logo bestaat uit een verbinding van diverse bouwstenen die de basis van de ontwikkeling vormen. Deze ontmoeting van de verschillende bouwstenen zorgt voor een brede kennis en ontwikkeling van onze kinderen, leerkrachten en ouders in de maatschappij en het openstaan voor elkaar. De verbinding zien we ook terug in het coöperatief leren, thematisch onderzoekend leren en de Kanjertraining die schoolbreed worden toegepast.

Taal staat centraal in ons onderwijs. Dit jaar krijgen we een eigen bibliotheek in onze school. Daar zijn we erg trots op. Daarnaast krijgen we dit schooljaar nog een heel nieuw schoolplein vol uitdagende leer- en speelmogelijkheden. 

Deze school, maakt samen met elf andere scholen en expertisecentrum ’t PAST deel uit van SKOR. SKOR staat voor goed onderwijs, een blik op de toekomst en oog voor hun personeel.