Over ons

Samen voor het onderwijs

Flexwijs is specialist op het gebied van personeelsdiensten voor het onderwijs. Wij helpen scholen binnen het speciaal en regulier onderwijs bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van nieuwe collega’s voor het vaste team.

Flexwijs is een jonge en dynamische organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Ons team is gezellig, laagdrempelig, sociaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast willen we met elkaar hard werken om zo topprestaties te leveren voor onze scholen en onderwijsprofessionals.

Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij te allen tijde in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten van ieder niveau en elke achtergrond.

 

Meer weten?

Op onze website kun je alles vinden over onze organisatie en hoe wij al sinds 2010 de juiste leraar en de juiste school bij elkaar brengen. Ook kun je lezen hoe onze leraren over ons denken. Bekijk ook de leuke video’s over onze werkwijze en onze missie, dan krijg je alvast een goede eerste indruk van wie wij zijn en wat wij doen.

 

Bij Flexwijs is de volgende vacature beschikbaar: