Over ons

Wij zijn Flexwijs. Wij leveren personeelsdiensten voor het onderwijs en helpen scholen bij het oplossen van vervangingsvragen en het vinden van goede mensen voor het vaste onderwijsteam. Flexwijs is specialist voor het VO en MBO. Daarnaast is Flexwijs dé partner voor het Speciaal Onderwijs.

Flexwijs is een jonge en groeiende organisatie die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact. Elke dag streven wij er naar om onze scholen zo goed mogelijk van dienst te zijn en onze medewerkers de aandacht te geven die zij verdienen, zodat zij in staat zijn om goed onderwijs te verzorgen aan leerlingen en studenten.

Wij zetten ons graag in voor mensen die niets liever willen dan werken in het (speciaal) onderwijs. Docenten, teamleiders, schooldirecteuren en onderwijsondersteunend personeel van elk onderwijsniveau: iedere (aankomend) onderwijsprofessional kan bij ons terecht voor een passende functie.

Flexwijs is altijd op zoek naar goede en gemotiveerde onderwijsprofessionals. De kans bestaat dat wij op dit moment reeds een passende functie voor u hebben. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de bijgevoegde onderwijsbaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Bij Flexwijs zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Docent Duits (1e of 2e graads)

Flexwijs
Regio Zuid-Holland / Utrecht
Logo Flexwijs

Docent Nederlands (2e graads)

Flexwijs
Regio Zuid-Holland / Utrecht
Logo Flexwijs

Docent Nederlands (2e graads)

Flexwijs
Regio Rotterdam / Den Haag
Logo Flexwijs