Wij bieden

Conform CAO voor het Bakkersbedrijf
Bakkerspensioenfonds
Je ontvangt 8% vakantietoeslag

Onze recruiter

Over ons

Europastry
Europastry is een internationaal gerenommeerd bedrijf met een solide achtergrond. Onze organisatie bestaat al ruim 40 jaar en sinds 2018 zijn wij onderdeel van Europastry. Europastry heeft tientallen jaren ervaring als grote naam in de Europese markt voor donuts, croissants en andere bakproducten. In Beuningen combineren we het succes en de ambachtelijke kwaliteit van ons Spaanse moederbedrijf met onze eigen jarenlange kennis en ervaring.

Banen met méér kansen
Starter zonder ervaring of operator? Iedereen met interesse in techniek kan bij ons het vak leren, als je maar wilt. Europastry blijft groeien! We zijn druk bezig onze droom te realiseren. Die lekkere dynamiek biedt jou verrassende loopbaankansen. We staan bepaald niet stil, dus je komt hier sneller een stap hoger en je initiatief is welkom. Jouw mening en talent tellen!

Fris, licht en modern
Neem snel een kijkje en kom je verbazen. Je werkplek is fris, schoon en lekker licht. Met volop bewegingsruimte. Iedereen heeft goed contact met elkaar, van werkvloer tot directie. Europastry is een mensenbedrijf. Collegiaal en met korte lijntjes. We hebben interesse in jou en je loopbaan. Je leert en presteert voortdurend, om stoom af te blazen organiseren we regelmatig leuke dingen.Bij Europastry Central Europe / Grand Duet is de volgende vacature beschikbaar: