Over ons

WERKEN BIJ ESSILOR

Werken bij de Essilor Group betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. De Essilor Group is aanwezig in meer dan 100 landen ter wereld, waar in totaal meer dan 69.000 medewerkers zich inzetten voor Essilor’s missie: 'Improving lives by improving sight'. In Nederland zijn het productielab, het commerciële kantoor en ondersteunende afdelingen gevestigd in Zevenaar (Gelderland), waar ongeveer 125 personen werkzaam zijn.

De Essilor Group kent vijf gemeenschappelijke waarden die door alle medewerkers nageleefd en gerespecteerd worden: innovatie, samenwerken, culturele diversiteit, wederzijds respect en vertrouwen en ondernemersgeest.  Bij Essilor bieden we onze medewerkers de kans om ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en succes het beste uit zichzelf te halen.

IMPROVING LIVES BY IMPROVING SIGHT

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen. Waar ook ter wereld.

Essilor werkt continue aan innovaties op het gebied van corrigerende, beschermende en preventieve zichtoplossingen. Essilor ontwikkelt, produceert en vermarkt premium oogzorgproducten zoals brillenglazen welke op maat gemaakt kunnen worden zodat deze perfect aansluiten op de individuele kijkbehoefte van de drage

Bij vakmanschap hoort professionele apparatuur. En daarvoor bent u ook bij Essilor aan het juiste adres. Essilor biedt voor iedere optiekprofessional een breed scala van kwalitatieve instrumenten waarmee u de juiste invulling geeft aan elke stap van de Essilor klantreis. Van kleine werkplaatsinstrumenten tot hoogwaardige slijpautomaten en van verbruiksmaterialen tot complete Topcon refractie-units van O'Max Instruments. Bij Essilor Group The Netherlands BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: