Wij bieden

Prima pensioenregeling; lage werknermersbijdrage van maximaal 4,48% en een hoge werkgeversbijdrage.
Jaarlijkse uitkering van 8% in de maand mei.
Goede regeling voor aanschaf van bureau en/of stoel plus ICT benodigdheden.

Onze recruiter

Over ons

WERKEN BIJ ESSILORLUXOTTICA

EssilorLuxottica Group is een beursgenoteerde wereldmarktleider in het fabriceren en distribueren van monturen en brillenglazen. Sinds 2018 hebben Essilor en Luxottica hun krachten gebundeld. Essilor biedt levensverbeterende zichtoplossingen door hoogwaardige brillenglazen te ontwerpen, te produceren en te distribueren. Luxottica is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van mode-, luxe- en sportbrillen. Het portfolio omvat eigen merken zoals Ray-Ban, Oakley, Vogue Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Arnette, Costa del Mar en Alain Mikli. Door onze expertise in lenstechnologie en brillenproductie te combineren, kunnen we ons dagelijks inzetten voor de missie: ‘See more, be more’. 

Werken bij de EssilorLuxottica Group betekent werken binnen een innovatieve organisatie met een sterk internationaal karakter. EssilorLuxottica Group is aanwezig in meer dan 150 landen en telt in totaal meer dan 180.000 medewerkers.

IMPROVING LIVES BY IMPROVING SIGHT

De wereld telt vandaag de dag ongeveer 4,3 miljard mensen met een kijkprobleem. Hiervan beschikken ongeveer 1,8 miljard personen over een passende kijkoplossing. Dat betekent dat er maar liefst 2,5 miljard (!) mensen ter wereld geen toegang hebben tot oogzorg en/of een passende kijkoplossing, waardoor zij niet vanzelfsprekend kunnen genieten van een natuurlijk zicht. Essilor’s missie is het verbeteren van levens door middel van het verbeteren van zicht. Voor iedereen, waar ook ter wereldOnze waarden

Loyaliteit
Het gemiddelde dienstverband bij EssilorLuxottica is 18 jaar.
Traditioneel
Vanuit traditie bouwen we aan een dynamische toekomst.
Gelijkwaardigheid
Diversiteit en inclusief.
Respect
We gaan respectvol met elkaar om. We doen het samen.
Klantgericht
Customer driven.
Persoonlijke ontwikkeling
Met ons Leonardo learningplatform heb je regie over je persoonlijke ontwikkeling. Interne mobiliteit wordt gepromoot.
Internationaal
EssilorLuxottica: wereldmarktleider in het vervaardigen van monturen en brillenglazen.

Bij Essilor Group The Netherlands BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: