Over ons

Over ons

Sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in projectsourcing van technisch talent. Onder de naam MIDES groeiden we uit tot een begrip in België en Nederland. Na 25 jaar ruilden we onze naam in voor ENGI TALENTS en sloten we ons aan bij de grotere groep House of Talents. Dit met dezelfde ervaring aan boord, maar met een frisse wind.

De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in 2 domeinen waarin we onze klanten voorzien van specialisten. Van ontwerp tot projectmanagement en dit in een waaier aan sectoren en klanten. We spreken trouwens niet graag van klanten, we praten liever over business partners, gezien de nauwe band en specifieke kennis die we over ze opbouwen.

Beschik jij over de ENGI'SKILLS?

Een ENGI’NEER worden? Dat moet je verdienen! Gebeten door projectwerk, wil je continu groeien en heb je een fikse bagage in de vakdomeinen waarin we gespecialiseerd zijn, dan beschik je alvast over het juiste DNA.

Beschouw ons gerust als een selecte en fijne club gedreven professionals. Stuk voor stuk met stevige skills, een fikse portie ondernemerszin en met een drang naar efficiëntie. Geen twee van onze engineers zijn gelijk, maar ze delen wel stuk voor stuk dezelfde passie voor projectwerk en engineering.

Een community die het verschil maakt!

Bij Engi Talents draait het om meer dan werken allen. Als ENGI’neer maak je deel uit van een hechte familie, een community. Die unieke groepsgeest is iets waar elke dag aan gebouwd wordt.

Naast hard werken wordt er bij Engi Talents ook veel plezier gemaakt. Zo is er de populaire karting voor medewerkers en klanten, trokken we afgelopen zomer met z’n allen naar Pairi Daiza, is er een leuk personeelsfeest en we hebben zelfs een event comité die voor leuke activiteiten zorgt. Uitgelezen momenten om elkaar beter te leren kennen buiten het werk en de banden aan te halen. Ook de partners en kinderen van onze ENGI’neers betrekken we er graag bij. Want ook zij maken deel uit van de Engi Talents Familie.

Nieuwsgierig geworden? 

We komen graag met je in contact! 

Bij Engi Talents zijn de volgende 9 vacatures beschikbaar: