Over ons

De naam EnergieQ is jong, maar onze kennis gaat al veel langer mee. Al 25 jaar werken wij met veel plezier en energie samen met opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van mooie, kostbare verbindingen tussen opdrachtgever en werkzoekenden.

Wanneer we met jou in gesprek gaan voor een openstaande vacature, kijken we verder dan alleen de gevraagde harde criteria. Wie ben jij als persoon? Wat zijn jouw talenten en ambities? Je gaat voor langere tijd aan de slag bij onze opdrachtgever, dus goed in het team passen is minstens zo belangrijk als de juiste achtergrond en papieren.

Tijdens een uitgebreide kennismaking onderzoeken wij of je past bij de baan waarop je hebt gesolliciteerd. Aansluitend sturen wij een profielbeschrijving met jouw cv naar de opdrachtgever. Hier stopt onze begeleiding niet. Als je op gesprek mag bij de opdrachtgever en wordt aangenomen, treed je immers bij ons in dienst. Bij detachering ben jij onze volwaardige werknemer.

Anders dan bij een uitzendbureau treed je bij ons in dienst op basis van een arbeidsovereenkomst. Hierdoor krijg jij meer zekerheid en vaak werken we met langlopende contracten. Uiteraard hanteren wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie. Met regelmatige evaluatiegesprekken bezorgen we jou een fijne werktijd. 
Word je niet aangenomen? Dan kijken we samen verder of er een andere vacature is die bij jou past.

Bij EnergieQ zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaat gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van uitzendbureaus op JoBBsquare.