Over ons

De internationale glastuinbouw wordt steeds professioneler en de schaalvergroting wordt verder doorgevoerd. Klanten vragen daarom één totaalleverancier. De bundeling van krachten van Elektravon en Haket springt in op deze eis. Elektravon Haket biedt vanaf de locaties Naaldwijk en Wateringen een alles-in-één-pakket: Elektrotechniek, Watertechniek, Groeilicht, Scherminstallaties, Geluid-, Beveiliging -, Data – Telefonie Installaties. Elektravon Haket heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelen in complexere Nederlandse kwaliteitsprojecten. Geen massaproductie maar innovatief en servicegerecht.

Het bedrijf waardeert haar klanten en investeert in lange termijnrelaties met haar klanten. En dat maakt ook de klanten tevreden zijn over met de samenwerking. Die positieve vibe voel je terug bij Elektravon Haket.

De nieuwe eigenaar van Elektravon Tuinbouw is een Nederlands landelijk opererend elektrotechnisch familiebedrijf met de ambitie het bedrijf te versterken en de tuinbouwactiviteiten in binnen- en buitenland uit te bouwen.