Wij bieden

Bedrijfsauto
Opleidingsbudget
Pensioen

Over ons

EFP zorgt iedere dag weer voor de beste kwaliteit groente, fruit, exoten en andere versproducten. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan langdurige relaties en persoonlijke service. We inspireren met noviteiten en ontzorgen met maatwerk.

Exporteur van groenten en fruit

EFP is al twintig jaar exporteur van groenten, fruit, exoten en andere versproducten. We weten wat er wereldwijd te koop is. Met een groot netwerk aan leveranciers in binnen- en buitenland voldoen we aan al uw eisen. Vooral die op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en leverbetrouwbaarheid. Dat maakt EFP tot een plezierige partner om mee samen te werken.Onze waarden

Familiebedrijf
Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan langdurige relaties en persoonlijke service.
Informeel
Er heerst een open sfeer, je kan hier jezelf zijn, we hebben een open houding, willen leren en beter worden.
Klantgericht
EFP neemt als leverancier alle douaneformaliteiten uit handen. Export is voor ons dagelijks werk. Daardoor kennen we de procedures en protocollen. Dat geeft u de zekerheid dat alles goed is geregeld.
Flexibel
EFP opereert wereldwijd, dwars door de verschillende tijdzones heen. Daarom zijn wij ook dag en nacht bereikbaar. Bij versproducten zoals groenten en fruit is er immers geen tijd te verliezen.
Persoonlijke ontwikkeling
Iedereen in het bedrijf is belangrijk, we steken veel energie in persoonlijke groei en ontwikkeling en hebben oog voor elk individu.
Maatwerk
U kunt bij ons elk product in elke gewenste hoeveelheid bestellen. Die flexibiliteit maakt dat u niet vast zit aan volle pallets, maar uw eigen inkoopvolume bepaalt.
"Ik kwam hier binnen en ik kreeg direct een goed en warm gevoel bij de organisatie. Het is fijn werken, de verschillende afdelingen werken echt samen."
Rik Junior inkoper