Over ons

Het Expertisecentrum Eenheid Zorg is een onderdeel van SARO,  een Rotterdams onderwijsbestuur voor primair en voortgezet onderwijs.
Het Expertisecentrum is voornamelijk gericht op jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Dit zijn veelal leerlingen van scholen van SARO VO, maar ze kunnen ook van andere schoolbesturen komen.
De ambitie van SARO is dat iedere leerling de ondersteuning krijgt die hij nodig heeft om zijn schoolcarrière succesvol te doorlopen en af te ronden. Het Expertisecentrum Eenheid Zorg richt de aandacht en activiteiten op de leerling, de organisatie, de individuele docent en ouders/verzorgers. In samenwerking met hen werken wij aan een effectieve leeromgeving.

Wat biedt het Expertisecentrum?
Het Expertisecentrum biedt psychodiagnostisch onderzoek en begeleiding van jongeren, ouders en scholen. Daarnaast hebben we een ondersteunende en adviserende rol naar scholen toe. Wij werken volgens de beroepscodes en richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen, de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen en Stichting Dyslexie Nederland.

Het Expertisecentrum Eenheid Zorg stuurt, steunt en inspireert, dit is ons motto.

Bij Eenheid Zorg is de volgende vacature beschikbaar: