Waarom onze organisatie

‘Building for generations’

Onze recruiter

Over ons

E-MAX ALUMINIUM (1996) is één van de 3 grootste producenten van aluminiumprofielen in Europa. Dankzij de zeer recente overname van 3 Duitse extrusiebedrijven klimt de omzet tot 500 miljoen euro en telt de E-Max groep 800 medewerkers. Met 7 vestigingen waarvan 3 extrusiebedrijven in België (hoofdzetel Dilsen, Gullegem en Moorsele), 3 extrusiefabrieken in Duitsland (Landau, Crailsheim en Burg) en 1 gieterij in Nederland (Kerkrade) is E-Max nu de marktleider op het vlak van circulair aluminium en levert het een uniek product: X-ECO, een duurzame legering van low-carbon aluminium.

E-Max is zo dé Europese voorloper in de kringloopeconomie met een productiecapaciteit van 100.000 ton.

Onder het motto ’Because we care’ streeft E-Max ernaar een leider te zijn voor haar eigen medewerkers, klanten, leveranciers en de samenleving als geheel. Met deze inventieve technologie ambieert het bedrijf 100% circulair aluminium.

 Onze waarden

Familiebedrijf
Een woord is een woord, reeds 60 jaar lang, werken met én voor alle generaties, met haar unieke klanten-aanpak en oerdegelijke service.
Innovatief
focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams
Klantgericht
Haex biedt een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking en focust op de nieuwste bouwmethodes zoals BIM en Bouwteams om de klant volledig te ontzorgen.

Bij E-MAX is de volgende vacature beschikbaar: