Over ons

DWE ICT is een middelgroot bedrijf met ongeveer 65 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het naar hun zin o.a. vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken. En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig biertje op de vrijdagmiddag.

Ons bedrijf handelt aan de hand van de onderstaande visie en missie:

Visie: We zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.

  • Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te adviseren, creëren en ondersteunen.?
  • Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van marktleiders in combinatie met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten.?

Missie: ICT Partner met een hoofdletter P!

  • Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders.
  • Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde producten.
  • Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen.
  • Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

DWE ICT is onderdeel van de FutureProof Group, bestaande uit 11 zelfstandige ICT bedrijven, waarbinnen veel samenwerking en groei wordt gerealiseerd.

Bij DWE ICT zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar: