Over ons

Dutch Drying Systems (DDS) is in 2016 ontstaan vanuit een samenwerking van verschillende personen, met verschillende disciplines en afkomstig uit verschillende bedrijven. We hebben ongeveer 10 medewerkers in dienst. In 2019 hebben we Den Hollander Engineering (DHE) overgenomen. DHE fungeert als zusterorganisatie.

DDS ontwerpt en bouwt sproeidrogers en aanverwanten. DHE richt zich meer op indamp- en hittebehandelingstechniek. De meeste klanten zijn familiebedrijven (geen grote corporaties) en bevinden zich op diverse plekken in de wereld. DDS doet de totale projectbegeleiding met één contactpersoon als projectleider. Zo’n traject is altijd maatwerk. De productie gebeurt in onderaanneming. Na de productie worden de onderdelen naar de bouwplaats vervoerd waar ze vervolgens, vanwege hun enorme omvang, op de bouwplaats zelf verder alles opbouwen. Bij DDS staan we bekend om het feit dat we flexibel en innovatief zijn. Daarnaast hebben wij een goede naam als het gaat om het leveren van kwaliteit.

Binnen DDS kennen wij een open, warme, vriendelijke en samenwerkingsgerichte cultuur waarbij elke medewerker veel vrijheid van handelen krijgt. Wij zijn een projectgestuurde organisatie en sturen op kwalitatieve prestaties.



Bij Dutch Drying Systems B.V. zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: