Waarom onze organisatie

Zoek jij een bedrijf met een warme sfeer waar collega’s gemiddeld 15 jaar blijven werken?
Betrokken, betrouwbaar en innovatief!
Samen maken we dental mooier!

Wij bieden

Pensioenregeling: beschikbare premie
Vakantiegeld 6% in mei en 2% in december
25 vakantiedagen, bij fulltime

Over ons

Welkom bij Plandent, de toegewijde partner in tandheelkundige zorg sinds 1930. Wij zijn een full-service depot dat alles levert wat tandartsen en tandtechnische laboratoria nodig hebben op het gebied van apparatuur, materialen, kennis en service. Maar Plandent is meer dan alleen een leverancier; we zijn een hechte gemeenschap van specialisten, technische alleskunners, verkooptalenten, administratieve duizendpoten en gedreven managers.

Onze medewerkers beschouwen Plandent als een uiterst aangename werkgever. Waarom? Omdat we een bedrijf zijn dat waarde hecht aan warmte en betrokkenheid, waar een informele sfeer heerst en waar ruimte is om persoonlijke ambities te ontplooien. Hier voel je je gewaardeerd, ondersteund en deel van een grote familie.

 

Wat bieden wij bij Plandent?

1. Een Warme Werksfeer: Bij ons is de sfeer als een grote familiebijeenkomst. We vinden het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt en jezelf kunt ontwikkelen in een positieve, ondersteunende omgeving.

2. Langdurige Relaties: Het feit dat onze collega's gemiddeld 15 jaar bij ons blijven, spreekt boekdelen over onze betrokkenheid en teamgeest. Hier kan je echt thuis komen.

3. Avontuur op de Weg: Voor wie graag onderweg is, bieden onze technische- en verkoopfuncties de kans om de hele dag onderweg te zijn. Je hebt je eigen stationwagen en hulpmiddelen om dentale apparatuur en materialen te  verkopen dan wel te onderhouden bij onze gewaardeerde klanten.

4. Uitdagend Werk: Preventief en correctief onderhoud aan tandheelkundige apparatuur vereist technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Bij ons blijf je scherp en betrokken. Datzelfde geldt voor onze verkoopfuncties: de (digitale) ontwikkelingen gaan razendsnel en wij lopen voorop.

5. Kansen voor Groei: We investeren in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt toegang tot training en opleiding om je technische kennis te verbreden en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Ben je klaar om de tandheelkundige wereld te veroveren en jouw vaardigheden in te zetten voor een groeiend en hecht team? Sluit je aan bij Plandent en help mee om glimlachen te creëren door dental optimaal te laten functioneren. Solliciteer vandaag en word een essentieel onderdeel van ons team! Samen maken we de dentale toekomst mooier.Onze waarden

Betrokken
Aandacht, tijd en moeite doen voor elkaar en onze klant.
Betrouwbaar
Doen wat je zegt.
Innovatief
Koploper in techniek.
Informeel
Platte organisatie waar de deur van de directeur altijd open staat.

Bij Plandent BV is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je motivatie en CV per mail.
Eerste interview
We plannen op korte termijn een kennismakingsgesprek.
Tweede interview
Wil je een dag meelopen met een collega? Dat mag altijd!
Aanbod
Hebben we een klik? Zie jij het ook het zitten? Dan ontvang je van ons een aanbod!
Aangenomen
Keuze uit een jaar- of halfjaarcontract. We hopen op een contract voor onbepaalde tijd daarna.
Onboarding
Een uitgebreid inwerkschema volgt waarbij je de hele organisatie goed leert kennen.
Proeftijd
Een maand.