Over ons

De Nieuwe Internationale School van Esprit (DENISE) biedt algemeen toegankelijk internationaal onderwijs van hoge kwaliteit vanuit de realiteit van nu en de collectieve verantwoordelijkheid voor de toekomst van de wereld waarin wij leven.

DENISE is een (Nederlandse) PO/VO-school voor Amsterdamse leerlingen, nieuwkomers en internationals van 4-18 jaar. We hebben nu ruim 700 leerlingen en groeien door tot een school van 950 internationals. Het team bestaat uit 80 vakkundige en bevlogen leraren en ondersteuners. Het IPC, IMYC en IB zijn leidend als curricula. We dragen met trots het predicaat Taalvriendelijke School en zijn geaccrediteerd als IB World School. Dat betekent dat we naast het MAVO & HAVO examen ook het International Baccalaureate (IB) diploma programma aanbieden. Het IB is een Engelstalig programma, vergelijkbaar met het VWO-niveau. Met ons flexibele onderwijsontwerp (groep 1 t/m 18) creëren we maximale kansen op het hoogst haalbare niveau. 

Wij bieden u een professioneel en enthousiast team. Op DENISE krijgt u de ruimte om uw eigen verantwoordelijkheid te pakken binnen de expertise die u ons biedt. De afspraken hierover hebben we vastgelegd in het professioneel statuut. Wij beschikken over een schitterend gerenoveerd schoolgebouw in de Piet Mondriaanstraat in Amsterdam met alle moderne middelen die noodzakelijk zijn om goed les te kunnen geven. Op onze website en in onze schoolgids vindt u meer informatie:  https://denise.espritscholen.nl/home/