Over ons

Delicia is een eigenwijs, vooruitstrevend bedrijf in chocoladedecoraties en -snacks, waar ruim 165 medewerkers werkzaam zijn. Wij hebben een open en professionele bedrijfscultuur waarin medewerkers gestimuleerd worden zich te ontwikkelen en hun talenten optimaal te benutten.

Met meer dan 80 jaar ervaring kan Delicia zich met recht specialist noemen op het gebied van chocoladeproducten. Niet alleen voor wat betreft hagelslag, het typisch Nederlandse broodbeleg, maar ook van chocoladevlokken en -pajetten, cacaofantasie, gekleurde hagel, crispies en heerlijke gechocolateerde producten. Delicia verkoopt jaarlijks meer dan vijfentwintig miljoen kilogram chocoladeproducten die binnen heel Europa worden vermarkt.

Wij zijn een enthousiast en bovenal ambitieus bedrijf. Openheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en gedrevenheid maken Delicia tot ’s werelds grootste producent in chocoladedecoratie- en versieringen. Door de constante focus op innovatie trachten we onze positie de komende jaren verder uit te bouwen.