Over ons

De ZorgCentrale.nl is een vernieuwende dienstverlener met ambitie! Als onafhankelijke aanbieder zijn wij niet verbonden aan een zorginstelling of verzekeraar. Wij ontwikkelen voor en samen met de zorgmarkt een integraal aanbod van diensten op het gebied van zorg op afstand diensten. Juist door alle technologische en organisatorische ontwikkelingen, staat vernieuwing daarbij centraal.
 
De ZorgCentrale.nl maakt een verdere professionaliseringsslag in de zorgmarkt mogelijk. Wij ondersteunen met onze diensten ontwikkelingen zoals de wijkzorg en borgen de processen en de contactmomenten tussen zorgvragers en -verleners. De huidige zorgmarkt vraagt om een professionaliseringsslag. Op het gebied van protocollen, risico analyses maar ook binnen procesoptimalisatie.
 
De ZorgCentrale.nl heeft als onderdeel van Facilicom een goede infrastructuur en veel specialistische kennis en ervaring in eigen huis. Bijvoorbeeld op het gebied van beveiliging, technische installaties en onderhoud. Dit maakt dat De ZorgCentrale.nl een integraal product kan aanbieden met ondersteuning van haar zusterdivisies Trigion Beveiliging en Breijer Bouw en Installatie.

Bij De ZorgCentrale.nl zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen