Over ons

Prestatie door plezier, plezier door prestatie!
Ieder kind wil het beste uit zichzelf halen en daar helpen wij ze bij. Onze leerlingen leren spelenderwijs omgaan met verantwoordelijkheid. Ze creeren, ontdekken en ervaren dat leren leuk en uitdagend is. Zo halen ze goede resultaten en gaan met plezier naar school! 

Een vertrouwde openbare basisschool 
Een plek waar je elkaar kent, dat is ons karakteristieke monumentale gebouw met twee speelpleinen in de bomenbuurt. De kleinschaligheid en aandacht voor kinderen worden hoog gewaardeerd! We zijn ook blij met de grote ouderbetrokkenheid. De hechte samenwerking tussen ons team, de ouders en de kinderen is belangrijk voor een succesvolle schoolperiode. 

Leren en spelen gaan hand in hand 
Ons gemotiveerde team haalt het beste uit de kinderen in ruime klassen, een ontdekplek en een veel gebruikte speelzaal voor sport, spel en toneel. Onze focus ligt op het sturen van verantwoordelijkheid, oog voor verscheidenheid, het bieden van veiligheid en het geven van vertrouwen. 

De plek waar je gezien wordt
We sluiten aan bij de talenten en mogelijkheden van de kinderen, in een inspirerende en tegelijk gestructureerde leeromgeving. Culturele vorming en oog voor verschillende krijgen bij ons extra aandacht.