Over ons

De Vlieger is een kindcentrum, waarbij wij in ons nieuwe gebouw samenwerken met Sportify Kids en een plek bieden voor kinderen van 0-12 jaar. De Vlieger is gevestigd in de Purmer-Zuid. De school telt ruim 400 leerlingen.

De Vlieger is een toekomstgerichte kindcentrum, met een oecumenische identiteit. Een plek waar kinderen met plezier naartoe komen, zichzelf mogen zijn en hun talenten ontwikkelen, om zich zo klaar te maken voor de toekomst. In een veilige, uitdagende en gestructureerde leeromgeving worden kinderen betrokken en gestimuleerd om nieuwe dingen te leren en te onderzoeken. Zelfstandigheid en welbevinden staan centraal binnen ons onderwijs. Digitale geletterdheid en executieve functies zijn onderdeel van ons onderwijs. In de onderbouw staat het spelend leren en thematisch werken centraal. Kinderen, ouders en het team werken samen en zijn betrokken. We hechten belang aan een stevig pedagogisch en sociaal klimaat en bieden kinderen ruimte om zich optimaal te ontwikkelen.

Onze kernwaarden staan centraal in ons handelen: veilig, verbinding, ontdekkend, zelfstandig en talent, bovendien werken wij met ‘Vreedzaam’ aan de sociaal emotionele ontwikkeling. Wij zoeken een onderwijsassistent, die samen met ons de kinderen wil voorbereiden op hun toekomst door een goede basis te leggen. Iemand die oog en hart voor kinderen heeft!


Bij De Vlieger is de volgende vacature beschikbaar: