Over ons

De TooropMavo is een kleinschalige school met kwalitatief goed onderwijs. Profilering vindt plaats met: een Mavo/Havo-klas in leerjaar 1 en 2, met de vakken fine Art, media Design en Theater. Samen met het vak Technologie&Toepassing (De TooropMavo is daarbij een pilotschool) stuurt de school heel gericht op de brede persoonsvorming van haar leerlingen. Toekomstgerichte vaardigheden staan daarbij centraal. Hiermee bereiden we onze leerlingen voor op hun vervolgopleiding, hun rol in de maatschappij en op de beroepen van de toekomst. Ook biedt de school diverse PLUS-programma's aan om talentontwikkeling te optimaliseren.
Dankzij deze invulling van het onderwijs en het prettige leerklimaat mag de TooropMavo al tien jaar het predicaat 'Excellent' voeren. 
De school beschikt over een goed en enthousiast team waarbij samenwerken en voor elkaar klaar staan bijdragen aan het werkplezier. De school is gehuisvest in een mooi en overzichtelijk gebouw aan de Tooroplaan. Ligging: Rotterdam Noord - Hillegersberg.


Wij zijn SARO 
TooropMavo is onderdeel van SARO, een Rotterdams onderwijsbestuur voor primair en voortgezet onderwijs. SARO gaat en staat voor een samenleving waarin ons onderwijs ieder kind dezelfde kansen biedt, van 0 tot 18 jaar. Op al onze scholen werken we dagelijks aan goed onderwijs en werken we in een fijne omgeving waar we met en van elkaar leren. Binnen en buiten onze school, want bij SARO heb je nog 2100 collega’s. SARO daagt je uit om creatief te denken, SARO biedt professionele ruimte om te groeien en moedigt je aan om ervoor te gaan: Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs.
.

Bij De TooropMavo is de volgende vacature beschikbaar: