Over ons


De Regenboog, locatie Meidoornlaan:
Op De Regenboog Meidoornlaan hebben we ruimte en aandacht voor ieders unieke kleur. Hier vinden we het belangrijk dat onze kinderen hun eigen ‘ik’ ontdekken, hun eigen kracht vinden en hun eigen proces volgen. Die ontdekkingstocht, daar gaat het om. En daarom willen we weten wat je drijft, waar je talenten liggen en waar je enthousiast van wordt. Van daaruit kun je je maximaal ontwikkelen.

We leren en ontdekken met thema’s. Bovendien werken we veel samen binnen het team, met ouders en andere partners. Samen kleuren we ons onderwijs!


Over SaKS
Bij SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, kun je worden wie je bent. Dat geldt voor onze leerlingen én collega's. Op onze scholen maken we onderwijs dat zorgt voor de wereld. We geven vertrouwen in het eigen vermogen om te kiezen, talenten te verkennen en samen te werken. Zodat kinderen én medewerkers vol enthousiasme en energie van betekenis zijn voor zichzelf, voor anderen en voor de samenleving. Met onze vijftien leeromgevingen in Alkmaar en Bergen geven we vorm aan het onderwijs van de toekomst. En daarmee ook aan jouw professionele ontwikkeling. Samen ontdekken hoe het anders kan?  www.saks.nl