Over ons

Openbare daltonschool De Phoenix, met vestigingen in zowel Broek op Langedijk als Sint Pancras, is een onderwijsinstelling die zich richt op het bieden van daltononderwijs in een vertrouwde en stimulerende omgeving.

Bij De Phoenix staat het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van kinderen centraal, waarbij er aandacht wordt besteed aan zowel de cognitieve als de sociale ontwikkeling. De school werkt volgens de daltonprincipes, wat betekent dat er ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de leerlingen. Door het bieden van een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn, zorgt De Phoenix voor een goede basis voor de toekomst van uw kind.

De Peutertuin is een onderdeel van de openbare daltonschool De Phoenix in Sint Pancras. In de Peutertuin draait alles om ontdekken, leren, samen spelen en plezier maken. Bij BSO Spijtebijt organiseren ze diverse activiteiten die aansluiten bij de interesses en behoeften van de kinderen. Knutselen is een geliefde bezigheid, waarbij kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun handvaardigheid kunnen ontwikkelen.