Over ons

Honderd procent actieve en betrokken kinderen, dat is waar we voor gaan op de Panda!  
We gebruiken daarvoor de Teach like a champion strategieën en ons pedagogisch uitgangspunt  “_achter elk gedrag zit een vraag_”. 
De Panda is een ambitieuze, kleinschalige en taalvriendelijke openbare school in de wijk Kanaleneiland-Noord in Utrecht. Taal & lezen, executieve vaardigheden en feedback geven zijn dit jaar onze speerpunten. Ons team werkt enthousiast samen aan voortdurende verbetering van ons onderwijs. In drie clusters (leerjaren 1-2-3; 4-5; en 6-7-8) ontwikkelen we samen de lessen en kijken bij elkaar in de klas, om zo SUPERGOED onderwijs te bieden aan onze kinderen.  Daarnaast houden de kinderen en het team van feestjes: van kerstdiner en suikerfeest tot Iedereen Anders Feest en opening leesactiviteiten, alles wordt bij ons een gezellig feest! 
De kinderen zijn dol op hun school omdat “het er gezellig is, de juffen goed uitleggen en we veel leren en veel feestjes vieren”.  

De Panda is onderdeel van de Brede School Hart van Noord. Van daaruit werken we samen met twee andere scholen, kinderopvang en welzijn aan een Vreedzame Wijk, talentontwikkeling en ouderbetrokkenheid in de wijk.

Bij De Panda is de volgende vacature beschikbaar: