Over ons

Daltonschool De Oase is een Christelijke basisschool in de wijk ’t Zand in Leidsche Rijn, Utrecht met 25 groepen. Met ons daltononderwijs laten we kinderen ontdekken wie ze zijn, wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze nodig hebben om op te kunnen groeien in de toekomstige maatschappij. Onze focus ligt daarom op verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.  

Wij hebben de beschikking over een modern en ruim schoolgebouw en veel ondersteunende faciliteiten zowel voor leerlingen, ouders als medewerkers. 

Ons enthousiaste en betrokken team bestaat uit meer dan 60 medewerkers, waaronder groepsleerkrachten, ondersteuners en vakleerkrachten. Samen staan we elke dag weer klaar om de kinderen met veel plezier, deskundigheid en plezier, te laten leren. De school hoort bij de stichting PCOU Willibrord waar 31 basisscholen en 12 voortgezet onderwijsscholen onder vallen.   

PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
 
Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!


Bij De Oase is de volgende vacature beschikbaar: