Over ons

De Nassau is een scholengemeenschap in Breda voor tto, vwo, havo en mavo. Met twee gebouwen, één aan de De la Reijweg (havo/vwo) en de ander aan de Paul Krugerlaan (mavo), bieden we een plek voor een diverse leerlingpopulatie uit zowel Breda als uit de omliggende kernen.

Op De Nassau staat modern onderwijs centraal, met een focus op de toekomst van onze leerlingen. De digitalisering is zichtbaar in elke klas, waar elke leerling werkt met een laptop. Ons medialab op beide locaties biedt eigentijdse onderwijstechnieken voor zowel docenten als leerlingen.
Iedereen wordt gezien, aangemoedigd en uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we middels het mentor-major-minor principe, waardoor leerlingen hun eigen pad kunnen kiezen en zichzelf kunnen verdiepen, verrijken en versterken.

We streven naar een plezierig werkklimaat waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Nieuwe gezichten worden met open armen ontvangen en worden intensief begeleid door ervaren coaches en collega's. Na het eerste jaar faciliteren we intervisiebijeenkomsten, omdat we geloven dat groeien een collectieve inspanning is.


Bij De Nassau zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: