Over ons

Voel jij je aangetrokken als piloot van kleine of grotere vliegeniers? Altijd al tot grote hoogtes op willen stijgen, samen met een gezellige, sterke crew? 
Jouw toekomstige luchthaven bevindt zich in Zuilen te Utrecht, waar de bemanning, ouders en leerlingen als motto uitdragen: Samen naar jouw horizon. We maken tijdens onze vlucht gebruik van de LeerKRACHT methodiek, Vreedzame school en werken nauw met elkaar samen om de ingezette koers te behouden. 
Nieuwsgierig naar onze school? Klik hier voor een supersnelle rondvlucht op www.dekleinevliegenier.nl. In 5 minuten krijg je een goed beeld van De Kleine Vliegenier... Het enthousiasme, de creativiteit en - niet te vergeten - de kwaliteit. Trek je gordel strak, zet je vliegbril op en klik! Daar ga je! 

PCOU Willibrord is met 42 scholen een grote onderwijsorganisatie in de stad Utrecht en de regio. Daarbij gaat het om 30 scholen voor basisonderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en om 12 scholen voor voortgezet onderwijs in Utrecht, Breukelen, Maarssen, Nieuwegein, Vianen en IJsselstein. We werken met zo’n 2.500 collega’s aan het onderwijs voor ruim 20.000 leerlingen.
 
Wij werken verbindend, tonen lef, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn in alles ontwikkelingsgericht. Of het nu gaat om onze leerlingen of om collega’s. Iedereen is welkom en diversiteit en veelkleurigheid wordt gekoesterd. Voor elk kind is er een passende plaats op één van onze scholen en voor elke nieuwe collega hebben wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Wij werken gezamenlijk aan één helder doel: voor elke leerling het beste onderwijs!

Bij De Kleine Vliegenier zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: