Over ons

Delta Scholengroep verbindt 25 PO-scholen verspreid over de gemeenten Arnhem, Rheden, Renkum, Oost-Gelre en Berkelland. Onze scholen verzorgen onderwijs voor ruim 5000 kinderen die in hun leerproces worden begeleid door ruim 600 medewerkers. Delta Scholen hebben een eigen gezicht, zijn geworteld in een eigen traditie en omgeving, maar vormen een solidair verbond van kennis, ervaring en ambitie op het gebied van primair onderwijs

De Johannesschool is een katholieke basisschool in de wijk Immerloo, een wijk die zich kenmerkt door een diversiteit aan culturen. Op onze school werken we met mentor- en instructiegroepen, ondersteunen we ons onderwijs via bewegend en coöperatief leren en staat vanaf dit schooljaar wetenschap en techniek prominent op het rooster.
Als school zijn we meer dan een plek om te leren. Het bieden van een veilig pedagogisch klimaat voor onze leerlingen zien we als één van onze belangrijkste kerntaken. We zijn sterk in het onderhouden van relaties met kinderen, ouders, de buurt en maatschappelijke organisaties.