Over ons

De Havo Rotterdam is dé bovenbouw havo voor de vmbo-leerling die wil doorleren. Speciaal voor deze leerling biedt De Havo Rotterdam persoonlijke coaching, kleine klassen en een doorstroomprogramma vmbo-havo. De Havo Rotterdam is nieuw binnen LMC Voortgezet Onderwijs en opent de deuren vanaf schooljaar 2023-2024.

De Havo Rotterdam is gevestigd op de locatie van het Rotterdam Design College en start op 1 augustus 2023 met 50 leerlingen. De organisatie werkt met onderwijsteams waarbij de docenten dé basis vormen van het dag-tot-dag onderwijs. Met dit vernieuwende concept zoeken we docenten die bruisen van nieuwe ideeën en niet terugdeizend voor het nemen van beslissingen.

Wij zijn SARO 
De Havo Rotterdam is onderdeel van SARO, een Rotterdams onderwijsbestuur voor primair en voortgezet onderwijs. SARO gaat en staat voor een samenleving waarin ons onderwijs ieder kind dezelfde kansen biedt, van 0 tot 18 jaar. Op al onze scholen werken we dagelijks aan goed onderwijs en werken we in een fijne omgeving waar we met en van elkaar leren. Binnen en buiten onze school, want bij SARO heb je nog 2100 collega’s. SARO daagt je uit om creatief te denken, SARO biedt professionele ruimte om te groeien en moedigt je aan om ervoor te gaan: Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs.

Bij De Havo Rotterdam is de volgende vacature beschikbaar: