Over ons

Openbare basisschool De Hasselbraam is een school die zich richt op persoonlijk, opbrengstbewust en gezond onderwijs. We streven ernaar om onze leerlingen een hoogwaardige leeromgeving te bieden waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Om dit te bereiken, maken we gebruik van de zes pijlers van de Beter Presterende School en de Kanjertraining.

Ons schoolteam is bekend om zijn hechte samenwerking en betrokkenheid. We geloven sterk in de kracht van teamwork en streven ernaar om als team het beste onderwijs te bieden aan onze leerlingen. We werken samen aan de continue verbetering van ons onderwijs en zorgen voor een open communicatie met ouders en verzorgers.

Naast ons reguliere onderwijs bieden we ook peuteropvang aan in het gebouw, genaamd De Kleine Braam. Hier kunnen jonge kinderen in een vertrouwde omgeving spelen, leren en zich voorbereiden op de basisschool. We streven ernaar om een naadloze overgang te creëren tussen de peuteropvang en het basisonderwijs, zodat kinderen zich comfortabel en ondersteund voelen bij de overgang naar De Hasselbraam.