Over ons

Welkom op de Hartenlust! Wij zijn een school in Bloemendaal met ongeveer 400 leerlingen voor vmbo-tl en maken deel uit van Dunamare onderwijs.

De Hartenlust is een mooie school. Niet alleen vanwege ons karakteristiek historisch schoolgebouw, fraai gelegen vlakbij de duinen van Bloemendaal, maar vooral ook om wat we met elkaar doen. Met TOP-uren sport, kunst en Cambridge Engels voor alle onderbouwleerlingen en met workshops en activiteiten op het gebied van sport en cultuur voor alle bovenbouwleerlingen. Ons slagingspercentage is de laatste jaren boven de 95%. Samen maken we hét verschil!

Ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden

Wie zijn hart aan het onderwijs heeft verloren, zal het roerend met ons eens zijn; lesgeven is het mooiste wat er is. Tenminste, als alles klopt. Wanneer je op De Hartenlust komt werken, kun je daarvan op aan. We zorgen voor alle randvoorwaarden om de beste docent uit jezelf te halen. Je kunt daarbij rekenen op een goede begeleiding en kiezen uit een ruim aanbod aan opleidingsmogelijkheden, toegespitst op je persoonlijke interesses en behoeften. Waar wacht je nog op?