Over ons

Wij zijn industrieleider in de levering van topkwaliteit metaalbewerking (RVS, aluminium en staal) en hebben een breed scala aan mogelijke bewerkingen. Wij leveren razendsnel de benodigde oplage op maat. Dat is onze kracht!

Bij De Cromvoirtse hebben wij een bijzondere bedrijfscultuur. Wij werken samen als één team, waarbij iedereen even belangrijk is in het succes van de organisatie! Innovatie en pionieren met de nieuwste technieken staan altijd hoog op onze agenda. Zo lopen wij voor in de markt op een geautomatiseerd productieproces, een volledig automatisch magazijn met grote robots, een rondrijdende AVG en verschillende soorten lasers.

Wij hebben een team met gepassioneerde mensen. Collega’s die elkaar helpen, waar je van elkaar kan leren en waar je zelf de ruimte krijgt om je functie breder te maken dan in grote bedrijven het geval is. Wij zetten onze schouders eronder en zorgen er elke dag samen weer voor dat het werk af is, zodat jij een fijne werk/privé balans hebt.Bij De Cromvoirtse is de volgende vacature beschikbaar: