Over ons

Wij bieden kinderen een toekomst. 

Het DaCapo College is een school voor vmbo en praktijkonderwijs (pro) en eerste opvang anderstaligen (EOA) in Sittard en Geleen.

Ons prachtige hoofdgebouw (eyecatcher) is gelegen aan de Havikstraat in Sittard. Een paar afdelingen in de bovenbouw zijn gevestigd bij het Fortuna Stadion aan de Milaanstraat. Leerlingen die pro/EOA bezoeken doen dat op de locatie aan de Einighauserweg in Geleen.

We zijn een brede scholengemeenschap voor vmbo en pro/EOA. We bieden naast de mavo maar liefst 8 profielen aan voor onze basis- en kaderleerlingen. Daarnaast zijn we Top Sport Talentschool en leveren een meer dan stevige bijdrage aan de uitbouw van het techniekonderwijs in deze regio.

Een speerpunt van onze school is de wijze waarop we de ondersteuning hebben ingericht voor de leerlingen die dat nodig hebben. Zo hebben we onder andere een supportplein. Daar werken medewerkers vanuit verschillende disciplines voor onze leerlingen.

Onderwijs aan onze leerlingen wordt verzorgd door een breed samengesteld team van medewerkers. Iedereen staat voor onze leerlingen en biedt voor hen ook de ondersteuning die ze nodig hebben. Een mooie plek om te werken als je hart ligt bij deze leerlingen, een prachtige school om je zelf verder te kunnen ontwikkelen.

 


Bij Dacapo College zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: