Waarom onze organisatie

"Een kleine scholengemeenschap waar verbinding centraal staat"
"Werken met betrokken collegaā€™s die allemaal passie hebben voor onderwijs."
"In het hart van regio Waterland"

Wij bieden

Professionaliseringsbudget
Wil je graag op de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van ons fietsplan!
Collectieve Verzekeringen

Over ons

Het Da Vinci College is een interconfessionele school met daarbij passende waarden en normen. Wij bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs aan.Ā Op het Da Vinci College werken circa 110 medewerkers en zitten ongeveer 1300 leerlingen.Ā OnsĀ onderwijskundig, didactisch concept kan worden beschreven als adaptief onderwijs.

De kernwaarden van het Da Vinci College zijn:

ā€¢ Onderwijsconcept adaptief onderwijs.

ā€¢ School waar je wordt gezien.

ā€¢ Tweetalig onderwijs op havo en vwo niveau.

ā€¢ Talentonderwijs in projecten.

ā€¢ Gecertificeerde ECO-school; duurzaamheid in de relatie en naar de omgeving!

Organisatie
Om de begeleiding en het welbevinden van de leerlingen zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we de school opgesplitst in 4 kleinere afdelingen. Binnen deze afdelingen staat de afdelingsleider aan het hoofd en is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen. De afdelingsleider is leidinggevende van het team docenten binnen de afdeling en is verantwoordelijk voor een directieportefeuille. De afdelingsleider wordt ondersteund door een leerlingcoƶrdinator voor leerlingzaken en -begeleiding.

Interconfessionele identiteit
InterconfessioneelĀ zegt iets over de manier waarop we met elkaar omgaan. Daarbij gaat het om begrippen als rechtvaardigheid, respect voor elkaar en solidariteit met onze medemens. We accepteren elkaar zoals we zijn. We zijn allemaal mensen die elkaars respect verdienen. In de lessen levensbeschouwelijke vorming komen deze onderwerpen aan bod. Dat we binnen de school prettig met elkaar omgaan, vinden we vanzelfsprekend. Dat we iets willen betekenen voor anderen ook. Vanuit onze interconfessionele identiteit zetten we ons in voor goede doelen en we maken van onze verantwoordelijkheid voor een duurzame wereld een belangrijk thema.

Tweetalig onderwijs
Kiezen voor het Da Vinci betekent ook dat het mogelijk is om een groot deel van de lessen in het Engels te volgen. Als junior TTO school, bereiden wij de leerlingen goed voor op een geĆÆnternationaliseerde maatschappij.

Sportieve en gezonde school
Met het vignet ā€˜Gezonde Schoolā€™ en het certificaat ā€˜Bewegen en Sportā€™ laten we zien dat we de gezondheid van onze leerlingen en medewerkers belangrijk vinden; we zijn een gezonde en sportieve school.

Da Vinci College, de school waar je wordt gezien!

Ā Onze waarden

Ontwikkeling centraal
Bij al onze scholen wordt dit uitgangspunt ondersteund : jouw ontwikkeling staat centraal. Zowel voor onze leerlingen als onze medewerkers.
Groei
Ons scholengroep begrijpt hoe belangrijk jouw ontwikkeling is. We zijn er om je te ondersteunen op elke stap van je carrière.
Innovatie
Als je kiest voor onze scholengroep kiest, kies je voor een organisatie die innovatie waardeert en jou de kans geeft om je stempel te drukken op de toekomst.
Verbinding
Kies voor een organisatie die gelooft in de kracht van menselijke relaties en de impact die jij hierin kunt hebben.

Bij Da Vinci College zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
We ontvangen jouw sollicitatie graag via onze werkenbij.psg.nl pagina
Eerste reactie
Je ontvangt een automatisch gegenereerde mail ter bevestiging van jouw ontvangen sollicitatie
Selecteren kandidaten
Na het verlopen van de vacature ontvang je binnen een week bericht of je bij de eerste rond van geselecteerde kandidaten behoord.