Waarom onze organisatie

Wij zijn onderdeel van de grootste kappersketen van Nederland
Werken met de fijnste collega’s die het beste in elkaar naar boven halen
Tal van doorgroei mogelijkheden binnen onze organisatie

Wij bieden

Ruimte voor training en ontwikkeling op onze eigen Provacademy
Werken met de mooiste merken en de nieuwste technieken
Een goed start salaris

Over ons

Al sinds 1986 is het onze passie om het leven van onze klanten mooier te maken. Wij geloven erin dat mooi haar een onderdeel van je levensstijl is waarmee je je look helemaal compleet maakt. We houden van mooi gezond haar en we zijn de beste in het maken van creatieve kleuringen met mooie styling looks! Ons motto is tenslotte: Good hair speaks louder than words!

Cosmo gaat op elk vlak verder dan andere salons, we willen je de look geven die precies bij je past en heten je graag welkom bij ons in de salon met al onze fijne delighters! Want met meer dan 30 jaar ervaring bieden we gegarandeerd kwaliteit om jou een uniek haarplan aan te meten. Bij Cosmo werkt iedereen namelijk met passie en liefde voor het vak. Alle stylisten beschikken over de beste technieken dankzij de professionele trainingen van Provacademy. Dit is waarom Cosmo Hairstyling alleen de beste stylisten in dienst heeft.

Dus, wie je en waar je ook bent, Cosmo is er voor jou, 7 dagen per week.

 


Onze waarden

Persoonlijk
We zijn vastberaden om alle klanten een goed gevoel te geven en de individuele schoonheid te benadrukken met een look die het beste past.
Premium Experience
Cosmo Hairstyling hecht waarde aan kwaliteit, we zorgen ervoor dat de klanten ‘quality time’ beleven in een rustige en sfeervolle omgeving waarbij de klant van alle gemakken wordt voorzien.
Vooruitstrevend
Wij zijn de voorlopers in de kappersbranche. Niet alleen zijn we op de hoogte van de nieuwste en aankomende trends, we blijven altijd verrassen.
Lifestyle
Gezond haar is een belangrijk onderdeel van de ‘daily lifestyle’. We willen de klant in de salon een ultieme ervaring meegeven. Ook geven we klanten tips om thuis het beste uit het haar te halen.
Hair Experts
Bij Cosmo Hairstyling werken we met getalenteerde collega's. Zij helpen ons om te groeien en wij helpen hen het beste uit zichzelf te halen en zichzelf te overtreffen.
Het kappersvak is een veelzijdig beroep, waar je veel creativiteit in vrij kunt. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kan altijd bij blijven leren door allemaal leuke trainingen te volgen.
Marielle
Marielle Onderneemster Cosmo Haistyling

Bij COSMO Hairstyling zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Vul op de website het formulier in, of loop binnen in een van onze Team Kappers salons.
Eerste reactie
Binnen 24 uur kan jij van ons een reactie verwachten, via de door jou aangegeven contactmethode
Telefonische screening
Om elkaar toch nog iets beter te leren kennen, plannen wij allereerst een telefonisch gesprek in
Eerste interview
Is het contact positief verlopen? Dan nodigen we je graag uit in een van onze salons voor een kennismakingsgesprek
Zijn wij geknipt voor elkaar?
Om er zeker van te zijn dat we echt geknipt zijn voor elkaar, plannen we een moment in om jou te laten ervaren hoe het is om onderdeel van Cosmo Hairstyling te zijn
Is het een match?
Super tof! De nadere kennismaking is ons beiden goed bevallen. We stellen een arbeidsovereenkomst voor je op en binnenkort hoor jij bij de Cosmo Hairstyling familie!
Eerste dag
Je eerste dag begint met een kennismaking met het team. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een heel fijne inwerktraject!